Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Vakantie-oord.nl

Droombestemming voor een habbekrats

We kennen ze allemaal: van die mensen die altijd maar de mooiste reizen maken. We zien dagelijks de meest bijzondere reisfoto’s langskomen op sociale media zoals Facebook of Instagram. Sommige mensen hebben een bepaalde gave om de meest unieke plekjes op de wereld te vinden, en dan nog super voordelig ook. Kijk jij ook jaloers naar deze foto’s? Vakantie-oord.nl is dé website om de meest geweldige reisideeën op te doen. Scroll door het grote aanbod aan reizen over de hele wereld en vind jouw droombestemming voor een habbekrats!

Gemakkelijk en voordelig

Niet iedereen heeft geduld en tijd voor een eeuwige zoektocht over het web naar de perfecte vakantie. Voor wie het ook lastig vind om een geweldige vakantie te vinden, is er het reisoverzicht op vakantie-oord.nl. Hier vind je de meest bijzondere reisbestemmingen. Ze zijn stuk voor stuk geselecteerd op locatie, comfort en natuurlijk prijs. Zo weet je zeker dat je voordelig uit bent en een mooie vakantie tegemoet gaat.

Voor ieder de geschikte reis

Kijk rond in het overzicht en vind de meest bijzondere reizen. Boek een vakantie in een schattige bed and breakfast in Spanje, een camping midden in de Franse alpen of een luxe all-inclusive hotel in Turkije. Huur een prachtig vakantiehuis in Portugal, overnacht in een Oosterse riad in Marokko of ga wintersporten in Oostenrijk. Kijk rond in een groot overzicht aan exotische en spannende vakantiebestemmingen, allemaal voor de meest voordelige prijzen.

Exotische verre reizen

Ook landen buiten Europa horen tot de mogelijkheden. Zo kun je een trip boeken naar Thailand, Sri Lanka, de Verenigde Staten of zelfs Zuid-Afrika. Wel eens gedacht aan een roadtrip door Canada of Amerika? Zo kun je bijvoorbeeld een auto huren en de beroemde Amerikaanse Route 66 afleggen. Deze fameuze historische route brengt je van Chicago naar Santa Monica in California. Via vakantie-oord boek je gemakkelijk verschillende hotels langs de route en is je vakantie zo geregeld. Je vind de mooiste accommodaties voor ieders budget. Hoe luxueus je het wilt hebben kun je helemaal zelf bepalen.

Luxe strandvakantie

Liever een luxe strandvakantie? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De zon op je gezicht voelen terwijl je geniet van het bruisende geluid van de zee, liggend op een strandbedje. ’s Avonds heerlijk dineren met uitzicht op de ondergaande zon. Genieten van heerlijk eten en lekkere wijnen. Die droom kan werkelijkheid worden met een heerlijke vakantie vol zon-, zee- en strand. De mogelijkheden zijn eindeloos: kleinschalig Malta, exotisch Thailand, de fraaie Filipijnen of lekker flaneren langs de Spaanse Costa Brava.

Voor ieders budget

Er is een geschikte vakantie te vinden voor ieders budget. Van verre vliegreizen tot een reisje dichterbij huis. Wie veel geld wil uitgeven kiest een luxueus hotel in een van de hogere prijscategorieën. Wie liever zuinig doet heeft alsnog genoeg keuzes aan goedkopere accommodaties. Een leuke vakantie hoeft niet veel duiten te kosten. Via de website kun je zelf de gewenste prijs aangeven. Er zijn al hotels te vinden vanaf 20 euro per nacht. De keuze is dus geheel aan jou. 

Onze 3 meest bekeken vakanties

Baggari Nr12

Baggari Nr12

 
Prijs: € 579.00

6 persoons Appartement op de begane grond. 2 Slaapkamers en een badkamer en een slaapbank in de woonkamer.

Meer informatieCheck en Boek
Le Plan Nr15

Le Plan Nr15Baggari Nr12

 
Prijs: € 719.00

6p appartement, 2 slaapkamers en 2 badkamers en een slaapbank in de woonkamer.

Meer informatieCheck en Boek
Mazet Nr 21

Mazet Nr 21Le Plan...

 
Prijs: € 819.00

8 persoons appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een slaapbank in de woonkamer. Heel groot dakterras.

Meer informatieCheck en Boek